Over Werkplekbeheer

Werkplekbeheer

Een geoptimaliseerd werkplekbeheer is essentieel voor het goed functioneren van elk bedrijf. Of u nu een start-up bent of een gevestigde onderneming, het efficiënt beheren van werkplekken draagt bij aan de productiviteit, tevredenheid van medewerkers en algemene bedrijfsprestaties. Bij Profast helpen we u graag bij het werkzaam houden van de werkplekken. Voor meer informatie over werkplekbeheer kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten.
OUR VISION

Waarom kiezen voor werkplekbeheer?

Ieder bedrijf wil de werkplekken optimaal benutten. Een geoptimaliseerde werkplek draagt namelijk bij aan de tevredenheid van medewerkers wat ook resulteert in een hogere productiviteit. Bij Profast zorgen we ervoor dat alle werkplekken werken en ook nog eens gebruiksvriendelijk zijn. Wij zorgen ervoor dat alles werkt!  

 

OUR VISION

Het werkplekbeheer van Profast

Bij Profast helpen we klanten zoals wij zelf ook geholpen willen worden. Om deze reden helpen we u graag bij alle werkzaamheden omtrent het werplekbeheer. We houden voortdurend de prestaties van werkplekken in de gaten, identificeren potentiële problemen en grijpen in voordat ze kritiek worden. Ons toegewijde ondersteuningsteam staat klaar om snel te reageren op de behoeften van medewerkers, waardoor technische problemen efficiënt worden opgelost. Voor meer informatie over de werkzaamheden kunt u ten alle tijden contact opnemen. Wij zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08:30 tot 17:30. 

Kosten voor werkplekbeheer 

Voor onze dienst werkplekbeheer geldt een vast bedrag per werkplek, per maand. Dit is, waar wij het verschil voor uw bedrijf gaan maken. Wij voeren de werkzaamheden uit voor organisaties die minimaal 5 tot ongeveer 200 werkplekken beschikbaar hebben.  

Alle diensten van Profast 

Naast werkplekbeheer kunt u ook meerdere diensten bij ons afnemen. Zo kunt u ons ook inschakelen voor systeembeheer, databekabeling, online werkplek, webhosting en nog veel meer. Ontdek snel waar wij u allemaal mee kunnen helpen.  

Onze klanten

Overige diensten

IP231116LH1-015

Productspecialismen

Natuurlijk kunnen wij niet alles! We zeggen liever geen nee, maar als het...
IP231116LH1-008

WiFi Signaalmeting

WiFi is leuk… als het goed werkt tenminste! Een goede WiFi-meting is essentieel...
IP231116LH1-001

Exchange Recovery

Heeft u een flinke storing in de Microsoft Exchange Server? Dankzij onze...
IP231116LH1-005

Data Recovery

U vermoedt dat er een storing optreedt in het opslagapparaat dat u gebruikt...
Reviews

Deze tevreden klanten gingen je voor

We doen ons uiterste best om top prestaties neer te zetten, elke dag weer!

contact

Advies van een expert nodig?

Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft deze website uw interesse gewekt om tot een nader gesprek te komen? Dan kunt u ons bereiken via telefoonnummer 040 – 262 05 04 of via support@profast.nl.

Wij zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08:30 tot 17:30. Er geldt een 24/7 bereikbaarheid voor klanten met een van toepassing zijnde overeenkomst.

Liever teruggebeld worden?