Over Hardware

Hardware

We zijn geen winkel en dat gaan we ook niet worden. Wel willen we apparatuur leveren waar we volledig achter staan en waarvan we zeker weten dat daar goed mee gewerkt kan worden. Bovendien nemen we het gedoe eromheen graag uit handen.
OUR VISION

Computerkeuze en onderhoud

Gaat er iets kapot? Wij regelen het. En snel ook. We vinden het ook niet nodig dat klanten zelf na moeten denken over de specificaties. Wij stellen de juiste vragen en vertellen wat er er benodigd voor het voor beoogde gebruik.

Serviceproduct
Het leveren van hardware is voor ons een serviceproduct. Dat wil zeggen dat we alleen apparatuur leveren voor bedrijven waar we meer kunnen betekenen, zoals installatie en beheer (zie ook werkplekbeheer).

Voorspelbare kosten
Belangrijk om te weten is dat computers en andere apparatuur ook geleverd kunnen worden op lease-basis. Een vast bedrag per maand voor hetgeen het bedrijf nodig heeft, inclusief garantie en service. Ideaal!

Onze klanten

Overige diensten

IP231116LH1-015

Productspecialismen

Natuurlijk kunnen wij niet alles! We zeggen liever geen nee, maar als het...
IP231116LH1-008

WiFi Signaalmeting

WiFi is leuk… als het goed werkt tenminste! Een goede WiFi-meting is essentieel...
IP231116LH1-001

Exchange Recovery

Heeft u een flinke storing in de Microsoft Exchange Server? Dankzij onze...
IP231116LH1-005

Data Recovery

U vermoedt dat er een storing optreedt in het opslagapparaat dat u gebruikt...
Reviews

Deze tevreden klanten gingen je voor

We doen ons uiterste best om top prestaties neer te zetten, elke dag weer!

contact

Advies van een expert nodig?

Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft deze website uw interesse gewekt om tot een nader gesprek te komen? Dan kunt u ons bereiken via telefoonnummer 040 – 262 05 04 of via support@profast.nl.

Wij zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08:30 tot 17:30. Er geldt een 24/7 bereikbaarheid voor klanten met een van toepassing zijnde overeenkomst.

Liever teruggebeld worden?