Over Webhosting

Webhosting

Een goed beveiligde plek op het internet voor jouw zakelijke website? Door een uitgebreid netwerk van zakelijke partners weten wij waar u het beste voor webhosting terecht kunt. Of het gaat om hosting van een eenvoudige website met een aantal bezoekers per week, of hosting van een druk bezochte webshop; wij hebben de oplossing.
OUR VISION

Wat is webhosting?

De term “webhosting” verwijst naar een dienst die bedrijven en individuen via het internet in staat stelt hun webpagina’s of webapplicaties openbaar te maken voor het grote publiek. Webhosting betekent dat de bestanden, gegevens en inhoud van een website worden opgeslagen op speciale computerservers die altijd verbonden zijn met het internet.  

OUR VISION

De voordelen van een goede webhosting

Een snelle website is erg belangrijk in de competitieve onlinewereld. Kwalitatieve webhosting zorgt voor optimale laadtijden, wat niet alleen de gebruikerservaring verbetert, maar ook bijdraagt aan een hogere positie in zoekmachines zoals Google. Naarmate uw website groeit, heeft u de mogelijkheid om eenvoudig te upgraden naar grotere hostingpakketten. Of het gaat om hosting van een eenvoudige website met een aantal bezoekers per week, of hosting van een drukbezochte webshop; wij hebben de oplossing. 

Profast domeinregistratie 

Heeft u een goed idee of wilt u een bedrijf starten? Ook voor domeinregistratie bent u bij ons aan het juiste adres. Let wel op: webhosting is alleen beschikbaar voor onze vaste relaties met een actieve overeenkomst voor systeembeheer of werkplekbeheer. 

Waarom kiezen voor Profast? 

Al onze specialisten delen graag hun creativiteit, lef, innovatie en de IT-kennis. Op deze manier proberen wij u zo goed mogelijk te helpen. Voor meer informatie over webhosting kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08:30 tot 17:00 uur. 

Onze klanten

Overige diensten

IP231116LH1-015

Productspecialismen

Natuurlijk kunnen wij niet alles! We zeggen liever geen nee, maar als het...
IP231116LH1-008

WiFi Signaalmeting

WiFi is leuk… als het goed werkt tenminste! Een goede WiFi-meting is essentieel...
IP231116LH1-001

Exchange Recovery

Heeft u een flinke storing in de Microsoft Exchange Server? Dankzij onze...
IP231116LH1-005

Data Recovery

U vermoedt dat er een storing optreedt in het opslagapparaat dat u gebruikt...
Reviews

Deze tevreden klanten gingen je voor

We doen ons uiterste best om top prestaties neer te zetten, elke dag weer!

contact

Advies van een expert nodig?

Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft deze website uw interesse gewekt om tot een nader gesprek te komen? Dan kunt u ons bereiken via telefoonnummer 040 – 262 05 04 of via support@profast.nl.

Wij zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08:30 tot 17:30. Er geldt een 24/7 bereikbaarheid voor klanten met een van toepassing zijnde overeenkomst.

Liever teruggebeld worden?