Account Manager (new business)

Als account manager vorm je een belangrijke schakel in ons bedrijf. Je bent namelijk verantwoordelijk voor het aanbrengen van nieuwe klanten in het MKB voor de regio Eindhoven.

Hiervoor krijg je natuurlijk de benodigde tools aangeleverd en wordt ondersteund door marketingacties. Je werkt intensief samen met de technici om tot de beste oplossing voor de klant te komen. De plannen presenteer je nooit alleen.

Wat vragen we?

We vragen om een afgeronde HBO opleiding (werk- en denkniveau) met minimaal twee jaar relevante werkervaring. Duidelijke, heldere communicatie en een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een vereiste. We geven je veel vrijheid om je taken uit te kunnen voeren en verwachten dan ook dat je geheel zelfstandig kunt werken en weinig aansturing behoeft. Je rapporteert aan de directeur. Voor deze functie is affiniteit met ICT diensten en producten natuurlijk een belangrijke pré.

Het is belangrijk op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in de markt en in samenwerking met collega’s op zoek te gaan naar kansen, ook voor bestaande relaties. Je kunt actief zijn in verschillende business clubs.

Wij bieden:

Wij bieden een prima salaris, aangevuld met prestatiebonussen, een leaseauto en laptop. Pensioen is natuurlijk ook geregeld en er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Ons team is gezellig, informeel en open. We houden van de borrels en gezelligheid, ook na werktijd!

Ben jij de persoon die we zoeken? Aarzel dan niet en solliciteer vandaag nog! Bel 040-2620504 en vraag naar Niels of Rob, of stuur een e-mail met CV naar sollicitatie@profast.nl.
We kijken uit naar je sollicitatie en nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

PS:
Er wordt niet gereageerd op acquisitie naar aanleiding van deze vacature. Tevens worden slordige en/of onvolledige sollicitaties niet in behandeling genomen.