Over Systeembeheer

Systeembeheer

Bovenstaande kon nog in die tijd, nu niet meer. Alles is on-demand, systemen zijn kritiek, eigenlijk veel te kritiek… Dat is nu eenmaal zo. Goed systeembeheer is dus essentieel. Het platform waar applicaties op draaien moet stabiel zijn, soms met noodsystemen die op verschillende plaatsen ter wereld direct moeten inspringen. De systemen moeten continue getest worden, updates moeten worden uitgevoerd, de beveiliging aangescherpt en mogelijke problemen moeten het liefst vooraf al gesignaleerd worden.
OUR VISION

Wat zijn de voordelen van een goed systeembeheer?

Wij van Profast houden uw systemen voortdurend in de gaten. Dit betekent dat potentiële problemen snel worden gedetecteerd en aangepakt, waardoor de drijf continuïteit wordt gewaarborgd. Daarnaast kan een systeembeheer zo worden aangepast naar de gestroomlijnde aanpak die uw bedrijf nodig heeft. Door het systeembeheer uit te besteden aan ons bespaart u veel tijd en bent u verzekerd dat een heel team uw systeem goed onderhoud.

OUR VISION

De reden waarom u voor Profast moet kiezen

Ons team van ervaren systeembeheerders staat klaar om uw bedrijf te ondersteunen. Van routine-onderhoud tot beveiligingsimplementatie en IT-consultancy, wij bieden uitgebreide diensten om ervoor te zorgen dat uw IT-infrastructuur optimaal presteert. Met veel plezier voeren wij deze handelingen direct uit. Bij ons staat de klant altijd centraal. Neem nu contact op en spreek de mogelijkheden met onze specialisten.  

OUR VISION

Naast systeembeheer nog meer hulp nodig?

Altijd de best passende oplossing voor de situatie, dat is wat wij vertellen aan onze klanten. Naast systeembeheer kunt u ons ook inschakelen voor werkplekbeheer, netwerkbeveiliging, databekabeling, webhosting en nog veel meer. Wij helpen klanten zoals wij zelf ook geholpen willen worden. Wij zijn er om u te helpen groeien, efficiënt te opereren en voorop te blijven lopen in de competitieve zakelijke omgeving.    

Onze klanten

Overige diensten

IP231116LH1-015

Productspecialismen

Natuurlijk kunnen wij niet alles! We zeggen liever geen nee, maar als het...
IP231116LH1-008

WiFi Signaalmeting

WiFi is leuk… als het goed werkt tenminste! Een goede WiFi-meting is essentieel...
IP231116LH1-001

Exchange Recovery

Heeft u een flinke storing in de Microsoft Exchange Server? Dankzij onze...
IP231116LH1-005

Data Recovery

U vermoedt dat er een storing optreedt in het opslagapparaat dat u gebruikt...
Reviews

Deze tevreden klanten gingen je voor

We doen ons uiterste best om top prestaties neer te zetten, elke dag weer!

contact

Advies van een expert nodig?

Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft deze website uw interesse gewekt om tot een nader gesprek te komen? Dan kunt u ons bereiken via telefoonnummer 040 – 262 05 04 of via support@profast.nl.

Wij zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08:30 tot 17:30. Er geldt een 24/7 bereikbaarheid voor klanten met een van toepassing zijnde overeenkomst.

Liever teruggebeld worden?