Over Cameratoezicht

Cameratoezicht

Cameratoezicht wordt steeds meer een norm. Het is vaak een noodzaak om eigendommen te kunnen beschermen maar kan ook preventief werken tegen diefstal, vandalisme of erger. Na de installatie wordt het systeem continu gecontroleerd op mogelijke storingen of haperingen, zodat de betrouwbaarheid van het gehele systeem optimaal blijft.
OUR VISION

Camera mogelijkheden

De moderne mogelijkheden zijn eindeloos. De beelden zijn real-time, overal ter wereld te bekijken. Vanzelfsprekend kan dat ook met een eenvoudig bedienbare app. Even terugkijken? Geen probleem. Cameratoezicht kan inbreuk maken op de privacy. Er dient zorgvuldig mee omgegaan te worden. Wij kunnen zorgen dat beelden (in zeer hoge kwaliteit) opgenomen en bewaard worden. Hiervoor gelden wettelijke regels.

Camera kosten
Camerabewaking is niet langer voor de elite. De kwaliteit van de apparatuur- en beelden is zeer sterk verbeterd, terwijl de prijzen sterk gedaald zijn. Er zijn veel opties en mogelijkheden. Goed advies is wel belangrijk. Wij helpen graag!

Onze klanten

Overige diensten

IP231116LH1-015

Productspecialismen

Natuurlijk kunnen wij niet alles! We zeggen liever geen nee, maar als het...
IP231116LH1-008

WiFi Signaalmeting

WiFi is leuk… als het goed werkt tenminste! Een goede WiFi-meting is essentieel...
IP231116LH1-001

Exchange Recovery

Heeft u een flinke storing in de Microsoft Exchange Server? Dankzij onze...
IP231116LH1-005

Data Recovery

U vermoedt dat er een storing optreedt in het opslagapparaat dat u gebruikt...
Reviews

Deze tevreden klanten gingen je voor

We doen ons uiterste best om top prestaties neer te zetten, elke dag weer!

contact

Advies van een expert nodig?

Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft deze website uw interesse gewekt om tot een nader gesprek te komen? Dan kunt u ons bereiken via telefoonnummer 040 – 262 05 04 of via support@profast.nl.

Wij zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08:30 tot 17:30. Er geldt een 24/7 bereikbaarheid voor klanten met een van toepassing zijnde overeenkomst.

Liever teruggebeld worden?