Over WiFi

WiFi

Eén van onze specialiteiten is WiFi. Profast richt zich met name op bedrijven waar WiFi belangrijk is voor de gast of klant. Denk hierbij aan restaurants, hotels, bedrijvencentra, openbare gelegenheden, scholen etc. De Wifi-dienst beperkt zich niet alleen tot de levering en installatie van WiFi, maar juist de continuïteit en bereikbaarheid van WiFi na de installatie.
OUR VISION

WiFi Signaalmeting Profast

De continuïteit en bereikbaarheid van WiFi bereiken wij door het gehele systeem 24/7 te monitoren en actie te ondernemen wanneer er iets mis lijkt te gaan. Om een goed, stabiel WiFi-netwerk te kunnen garanderen is het belangrijk om eerst de karakteristieken van het pand en de omgeving goed te leren kennen. Dat doen wij door een WiFi signaalmeting. Dikke plafonds en muren of andere elementen zoals liftschachten, magnetrons en draadloze telefoons kunnen storend werken en een prettige WiFi ervaring van jouw klant in de weg staan.

OUR VISION

Horeca? Veel gasten? Draadloos Geregeld!

‘Draadloos geregeld’ is hét product voor bedrijven en horeca waar WiFi belangrijk is voor de gast of klant. Met name hotels zijn lyrisch. De dienst wordt niet alleen beperkt tot de levering en installatie, maar richt zich juist op de continuïteit en bereikbaarheid na de installatie. Het WiFi-netwerk wordt continu gemonitord door onze bewakingssystemen. Eventuele storingen worden direct gesignaleerd. Op deze manier ben je verzekerd van een optimale werking en beschikbaarheid van jouw WiFi-netwerk. WiFi moet altijd werken! 

OUR VISION

Goede meting is belangrijk

Het is belangrijk om eerst een goede meting te verrichten. Daaruit moet blijken hoeveel impact bepaalde muren of obstakels hebben op de kwaliteit van het signaal. Van belang is ook om inzicht te krijgen in ‘stoorzenders’ in de buurt. Een spectrum analyse kan hierbij uitkomst bieden. Daarna pas kan een keuze gemaakt worden voor het merk en type zenders, die geschikt zijn voor de specifieke omgeving. 

Onze klanten

Overige diensten

IP231116LH1-015

Productspecialismen

Natuurlijk kunnen wij niet alles! We zeggen liever geen nee, maar als het...
IP231116LH1-008

WiFi Signaalmeting

WiFi is leuk… als het goed werkt tenminste! Een goede WiFi-meting is essentieel...
IP231116LH1-001

Exchange Recovery

Heeft u een flinke storing in de Microsoft Exchange Server? Dankzij onze...
IP231116LH1-005

Data Recovery

U vermoedt dat er een storing optreedt in het opslagapparaat dat u gebruikt...
Reviews

Deze tevreden klanten gingen je voor

We doen ons uiterste best om top prestaties neer te zetten, elke dag weer!

contact

Advies van een expert nodig?

Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft deze website uw interesse gewekt om tot een nader gesprek te komen? Dan kunt u ons bereiken via telefoonnummer 040 – 262 05 04 of via support@profast.nl.

Wij zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08:30 tot 17:30. Er geldt een 24/7 bereikbaarheid voor klanten met een van toepassing zijnde overeenkomst.

Liever teruggebeld worden?