Over Backup Office 365

Backup Office 365

Wist u dat er ook methoden zijn waarop (encryptie)virussen kunnen inloggen in uw mailbox en alle items versleutelen? Er is helaas ook geen manier om dit te herstellen. Maar: Profast heeft hier een passende én betaalbare oplossing voor. Office 365 Mailbox recovery plan. Hiermee wordt online een back-up van uw postvak gemaakt en kunt u altijd bij uw bestanden. Een back-up van uw mailbox maken behoort niet tot uw dagelijkse werkzaamheden. Maar u wilt wel dat uw mailbox veilig is en e-mails te allen tijde terug te halen zijn. Met Office 365 Mailbox recovery plan heeft u de zekerheid dat u altijd bij uw postvak kunt. Het biedt veiligheid en zekerheid, zodat u zich volledig kunt richten op ondernemen.
OUR VISION

Krijg toegang tot de back-up van uw mailbox

Krijg toegang tot de back-up van uw mailbox
Microsoft maakt back-ups van het Office 365 platform. Echter is dat niet toegankelijk voor u als eindgebruiker en er is geen back-up van individuele items. Met andere woorden: er is geen back-up in geval van vernietiging door virussen of gebruikersfouten. Met Office 365 Mailbox recovery plan kunt u wel bij deze back-up. Het is met deze methode mogelijk om gegevens die in postvakken van personen, in gedeelde postvakken en in archieven zijn opgeslagen (inclusief mappen, mappenstructuren en bijlagen) individueel terug te zetten. 

Voor wie is het Office 365 Mailbox recovery plan?
Heeft u Office 365 Business, Enterprise, of Exchange Online? Dan kan deze service worden ondersteund door Office 365 Mailbox recovery plan. De back-ups worden veilig opgeslagen in de EU-zone. U kunt zelf een account krijgen om in te loggen in de back-up en te zoeken om de verloren versie terug te zetten.

Voor slechts € 2,90 veiligheid gegarandeerd
De kosten voor Office 365 Mailbox recovery plan zijn slechts € 2,90 ex btw per maand, per mailbox. De dienst is maandelijks opzegbaar. Bestel vandaag nog en bel naar: 040-2620504 of mail naar: info@profast.nl.

Onze klanten

Overige diensten

IP231116LH1-015

Productspecialismen

Natuurlijk kunnen wij niet alles! We zeggen liever geen nee, maar als het...
IP231116LH1-008

WiFi Signaalmeting

WiFi is leuk… als het goed werkt tenminste! Een goede WiFi-meting is essentieel...
IP231116LH1-001

Exchange Recovery

Heeft u een flinke storing in de Microsoft Exchange Server? Dankzij onze...
IP231116LH1-005

Data Recovery

U vermoedt dat er een storing optreedt in het opslagapparaat dat u gebruikt...
Reviews

Deze tevreden klanten gingen je voor

We doen ons uiterste best om top prestaties neer te zetten, elke dag weer!

contact

Advies van een expert nodig?

Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft deze website uw interesse gewekt om tot een nader gesprek te komen? Dan kunt u ons bereiken via telefoonnummer 040 – 262 05 04 of via support@profast.nl.

Wij zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08:30 tot 17:30. Er geldt een 24/7 bereikbaarheid voor klanten met een van toepassing zijnde overeenkomst.

Liever teruggebeld worden?