WiFi


Eén van onze specialiteiten. Wij richten ons met name op bedrijven waar WiFi belangrijk is voor de gast of klant. Denk hierbij aan restaurants, hotels, bedrijvencentra, openbare gelegenheden, scholen etc. De dienst is niet beperkt tot alleen de levering en installatie, maar juist de continuïteit en bereikbaarheid na de installatie.

Dat bereiken wij door het gehele systeem continu te monitoren en actie te ondernemen wanneer er iets mis lijkt te gaan. Om een goed, stabiel WiFi-netwerk te kunnen garanderen is het belangrijk om eerst de karakteristieken van het pand en de omgeving goed te leren kennen. Dikke plafonds en muren of andere elementen zoals liftschachten, magnetrons en draadloze telefoons kunnen storend werken en een prettige WiFi ervaring van uw klant in de weg staan.

Horeca? Veel gasten? Draadloos Geregeld!
Hét product voor bedrijven en horeca waar WiFi belangrijk is voor de gast of klant. Met name hotels zijn lyrisch. De dienst wordt niet alleen beperkt tot de levering en installatie, maar richt zich juist op de continuïteit en bereikbaarheid na de installatie. Het WiFi-netwerk continu gemonitord door onze bewakingssystemen. Eventuele storingen worden direct gesignaleerd. Op deze manier bent u verzekerd van een optimale werking en beschikbaarheid van uw WiFi-netwerk.Want het moet altijd werken! 

Goede meting is belangrijk
Het is belangrijk om eerst een goede meting te verrichten. Daaruit moet blijken hoeveel impact bepaalde muren of obstakels hebben op de kwaliteit van het signaal. Van belang is ook om inzicht te krijgen in ‘stoorzenders’ in de buurt. Een spectrum analyse kan hierbij uitkomst bieden. Daarna pas kan een keuze gemaakt worden voor het merk en type zenders, die geschikt zijn voor de specifieke omgeving. 

 


Meer informatie?

Bedrijfsnaam
Naam
Telefoonnummer