Junior accountmanager MBO+/HBO


Junior Accountmanager IT stage bij Profast
In de functie van Stagiair Junior Accountmanager ben je druk met het zoeken naar en benaderen van bedrijven waarvan jij weet (of wij weten) dat zij gelukkiger zijn wanneer ze gebruik maken van onze IT diensten en/of producten. Soms zal er wat doorzettingsvermogen van je verwacht worden, want er zijn collega-bedrijven die hetzelfde beweren. Na het maken van een afspraak ga je met een collega op bezoek om ons bedrijf voor te stellen en te laten zien wat we in huis hebben.

Functieomschrijving stageplek
Het is zeer belangrijk dat je brutaal maar beleefd bent en zeer goede communicatieve eigenschappen bezit. Jouw ‘Nederlands’ moet zowel mondeling als schriftelijk uitstekend zijn. Het is ook belangrijk dat je verzorgd en representatief voor de dag komt.

Of je nu een MBO of HBO opleiding volgt, is voor ons niet zo belangrijk. Je werk- en denkniveau hebben we wel graag op HBO-niveau.

Reageer op stageplek
Spreekt bovenstaande stageplaats je aan? Er is nog veel meer te vertellen over deze stage, maar dat kunnen we beter in een persoonlijk gesprek doen.

Neem contact met ons op via het contactformulier, of bel met Rob op 040-2620504.